Τμήματα εξάσκησης Αγγλικών «The readers’ club» – «Let’s talk!»

30.00€ 15.00€

Τα τμήματα απευθύνονται στους μαθητές των επιπέδων Junior και των πρώτων τάξεων Senior και έχουν ως στόχο τα παιδιά να κρατήσουν επαφή με τα Αγγλικά και να εξασκηθούν κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών που τα μαθήματα των τάξεων Αγγλικών έχουν ολοκληρωθεί.

Το κάθε τμήμα γίνεται μία φορά την εβδομάδα για μία ώρα και οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να παρακολουθήσουν το ένα από τα δύο ή και τα δύο.

Η τιμή της προσφοράς αφορά σε μηνιαία δίδακτρα για το κάθε ένα από τα δύο τμήματα. Τα μαθήματα ξεκινούν από τις 15/6/2016 και λήγουν 31/7/2016. Η προσφορά λήγει την 1/7/2016. Ενημερωθείτε για τις ημέρες και τις ώρες των μαθημάτων.

The readers’ club

Σε αυτό το τμήμα τα παιδιά έρχονται σε επαφή με αγγλικά κείμενα τα οποία μπορεί να είναι αποσπάσματα από βιβλία ή σενάρια ταινιών, κατάλληλα για την ηλικία τους και προσαρμοσμένα στο επίπεδό τους. Εξασκούνται στο listening αλλά και στην κατανόηση κειμένου μέσα από ασκήσεις στις οποίες συμπληρώνουν τα κενά ή επιλέγουν τη σωστή απάντηση. Ταυτόχρονα, εμπλουτίζουν το λεξιλόγιό τους και μαθαίνουν να αγαπούν την ανάγνωση βιβλίων.

 

Let’s talk!

Σε αυτό το τμήμα προσπαθούμε να επικοινωνούμε μόνο στα Αγγλικά! Σε κάθε μάθημα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν για τον εαυτό τους αλλά και για ένα διαφορετικό θέμα κάθε φορά το οποίο θα παρουσιάζεται στα παιδιά μέσα από φωτογραφίες. Στο τέλος του μαθήματος θα παίζουμε αγγλικά επιτραπέζια παιχνίδια που είναι ειδικά σχεδιασμένα για όσους σπουδάζουν Αγγλικά και εξασκούν το λεξιλόγιο και διάφορα γραμματικά φαινόμενα. Με αυτόν τον τρόπο οι μαθητές αποκτούν μεγαλύτερη ευφράδεια λόγου αλλά και περισσότερη αυτοπεποίθηση με διασκεδαστικό τρόπο.

 

 

"Βρέχει νότες"

Στοιχεία επικοινωνίας
Ρόδου 41, 15234
Δήμος Χαλανδρίου, GR

2114040501   info@vrexeinotes.gr